Wimpers liften

Wimpers liften: een prachtige toevoeging aan je salon. Breid je expertise uit door een wimper lift training te volgen. Wij vertellen je graag alles over wimpers liften.

Wat is een wimperlift?

Wat is nou precies een wimperlift? In de wimperharen zit een disulfideverbinding die verantwoordelijk zijn voor de vorm van wimpers. Om langere wimpers te creëren moeten deze verbindingen gebroken en daarna opnieuw opgebouwd worden. Elke wimper heeft meerdere disulfideverbindingen.
Wimpers liften begint met het zacht maken van de wimpers door middel van een wimper lifting lotion. Hierdoor zwellen de wimpers op en gaan de haarschubben open staan zodat de verbindingen verbroken kunnen worden. De tweede lotion zorgt ervoor dat de verbroken verbindingen worden hervormt tot de gewenste vorm. De setting lotion zorgt er uiteindelijk voor dat de wimpers in de krulstand blijven staan.

Lees meer over de lotions voor wimper lifting.

Waarom wimpers liften?

Een wimperlift is niet schadelijk voor de wimpers. Door Lanoline, wat vergelijkbaar is met keratine, hebben de lotions een verzorgende werking. Voor extra verzorging kan de Elleevate Mascara worden gebruikt na een wimperlift. Hier zitten de verzorgende bestandsdelen Biotine, Arginine en Keratine in.

Hiernaast heeft Elleebana de Elleeplex wat ook een mooi product is die klanten als verzorging voor thuisgebruik kunnen aanbrengen. Een combinatie van beide producten zorgt ervoor dat de wimpers in optimale conditie blijven.
Voor salongebruik is er ook nog een Vitamine Lash Botox. Deze filler zit net zoals de Elleeplex boordevol vitamines en Keratine. Uitermate geschikt voort klanten waarvan de wimpers niet in optimale conditie zijn om vervolgens weer gezond te krijgen. Vergelijk het met een voedend masker wat de kapper aanbrengt nadat je haar is geverfd. Dus bied het klanten ook aan om dit gelijk na de wimperlift aan te brengen om de wimpers een boost te geven.

Elleebana is een exclusief merk wat inhoud dat het alleen gecertificeerde stylisten met het merk mogen werken. Stylisten krijgen een uitgebreide training of omscholingscursus wanneer er al eerder met een ander merk is gewerkt. Volgens de Nederlandse cosmeticawet ofwel verordening zijn we dit verplicht. Zo bewaken we ook de kwaliteit van het merk.

Voordelen wimpers liften

– Snelste inwerktijd van gemiddeld 10 minuten en formaldehyde-vrij
– Geen gebruik van klemmen, schildjes en pads
– Makkelijk en hygiënisch in gebruik vanwege single use sachets, geen product verspilling
– Resultaat van 6 tot 8 weken
– Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
– Minimale nazorg! Zwemmen, douchen, zweet, sporten en make-up geen probleem!
– Unieke formule die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
– Geschikt voor lange en korte wimpers, voor zowel mannen als vrouwen
– Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen
– Niet getest op dieren
– Niet schadelijk
– EU approved

Cursus wimper liften?

Wil je graag een cursus wimper liften volgen? Neem dan contact met ons op.