Wimperextensions of wimpers liften?

Twijfel je tussen een cursus wimper extensions of een cursus wimpers liften? We vertellen je graag het verschil tussen wimperextensions en een wimperlift.

Lees meer over wimpers liften.

Wimperextensions

Wimperextensions zijn synthetische wimpers die gemaakt zijn om een natuurlijke wimper na te bootsen. Ze worden aangebracht op de natuurlijke wimpers en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes. Hierdoor kan je alles creëren, van een natuurlijke uitstraling tot een dramatische look voor een feestje.
Wimperextensions worden stuk voor stuk met de hand aangebracht. Wimperextensions blijven ongeveer 6 tot 8 weken zitten.

Wimpers liften (LashLift)

Wimperlifting is een behandeling van het liften van je natuurlijke wimpers. De behandeling vindt plaats wanneer de natuurlijke wimpers worden opgetild en rondom een siliconen staaf ook wel rod genoemd met geselecteerde maat worden geplaatst. De lotions worden tijdens de behandeling opgebracht en ingesteld en de wimperverf wordt afgemaakt, wat resulteert in een verlengd, opgetild, gekruld en donkerder resultaat.

Hoe lang duurt wimpers liften of wimperextensions zetten?

De tijd dat je bezig bent met wimperextensions zetten is afhankelijk van wat de klant graag wilt. Een klassieke set kan in 1,5 uur worden gezet, met volumes kan dit 2-3 uur in beslag nemen.
Wimpers liften, inclusief verven van de wimpers, duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Met andere merken kan de behandeltijd langer zijn omdat de gemiddelde inwerktijd van de lotions van Elleenbana slechts 10 minuten is.

Zowel wimperextensions en de wimperlift zijn ontworpen om de duur van de natuurlijke wimpercyclus langer te maken. Die kan tot 90 dagen duren. Bij een wimperverlenging raden wij aan om elke 2-3 weken de wimpers bij te vullen. Elke dag verlies je enkele wimpers, dit is natuurlijk proces.
Wimpers tillen (opnieuw optillen) wordt tussen de 6-12 weken gedaan, dit ligt aan de natuurlijke wimper groeicycli.

Doet wimperlifting of wimperextensions pijn?

Nee, de behandeling doet geen pijn.

Waarom een wimperlift training kiezen?

Elleenbana wimperlift is de nieuwste trend in de wimper industrie. Wil je graag wat extra’s bieden voor jouw klanten? Biedt dan een wimperlift aan.
Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk jouw klanten volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions willen of kunnen dragen. Het Elleebana Lash Lift systeem is voor klanten met korte en lange wimpers, steile wimpers en “overkrulde” wimpers.
Deze formule is vooruitstrevender dan elk ander systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk 8 weken! De formule voedt óók zodat de wimpers hun gezonde conditie behouden.

Lees meer over de wimperlift cursus.